Hengyi elektriske produkter anvendes til Guangdong Yangpu International Trade Center

Projektbaggrund

Guangdong Yangpu Poly International Trade Center er bygget af Poly (Hainan) Tourism Development Co., Ltd., et datterselskab af Poly Group.Projektet er placeret i krydset mellem Yangpu Xinyingwan Avenue og Hengqi Road, og dækker et areal på 37 mu, med et samlet byggeareal på 82900 kvadratmeter og en samlet investering på 700 millioner yuan.Det vil bygge en kontorbase, der integrerer forretningskontorer, handelshaller og kommercielle faciliteter til at tjene Yangpu international handel. Det giver vigtig støtte til Yangpu til at bygge en ny offshore international handel innovation demonstration zone.

图片2

Produktanvendelse

Projektet bruger vores virksomheds kondensatorer, sammensatte switche og intelligente controllere.Det bruges hovedsageligt til reaktiv effektkompensationsenhed for effektivt at forbedre effektfaktoren, reducere tab og forbedre strømkvaliteten.

图片3

Produktfordele

>Reaktiv kompensation skal udføres efter behov for at forbedre effektfaktoren

> Strømkondensator med højere nominel spænding

>Kompositafbryder med lav fejlrate, lang levetid og lavt strømforbrug

>Installationen og valget af tilbehørsanordninger i kabinettet er uafhængige

图片4

BSMJ-seriens selvhelbredende lavspændingsshunt-strømkondensator er anvendelig til strømfrekvens AC-strømsystem med nominel spænding på 1000V og derunder for at forbedre effektfaktor og strømkvalitet.

图片

HYFK intelligent kondensatoromskifter bruger tyristorkontakt og magnetisk holdekontakt til at fungere parallelt.Den har fordelene ved tyristor-nulkrydskobling i det øjeblik, den tændes og slukkes, og har fordelene ved at magnetisk holdekontakt nul strømforbrug under normal tænding.Switchen har fordelene ved ingen påvirkning, lavt strømforbrug, høj levetid osv. Den kan erstatte kontaktor- eller tyristorkontakten og er meget udbredt inden for lavspændingsreaktiv effektkompensation.

图片6

JKGHY er en integreret controller for reaktiv effektkompensation og distributionsovervågning, som integrerer dataindsamling, kommunikation, reaktiv effektkompensation, elnetparametermåling, analyse og andre funktioner.

图片
图片6

Posttid: Mar-03-2023