Muliggør sikker og smart elforbrug

Projektbaggrund
Guangxi Beihai mødre- og børnesundhedshospital ligger i den østlige del af Shanghai Road og nord for Southwest Avenue.Projektet dækker et areal på omkring 70 mu med en samlet anslået investering på omkring 283 millioner yuan og et samlet byggeareal på omkring 45.000 kvadratmeter.Projektet omfatter: Ambulant kompleksbygning, logistikstøttebygning, medicinsk teknologibygning, indlæggelsesbygning, feberambulatorium osv. Efter at projektet er afsluttet og taget i brug, er hospitalets overordnede hardwareforhold på de tre øverste niveauer af hospitalet. mødre- og børnehospitaler på præfekturniveau i Guangxi.

1

Ansøgninger
Dette projekt adopterer vores virksomheds aktive filterserieprodukter, inklusive aktive filtermoduler osv. Anvendes hovedsageligt til harmonisk kontrol og reaktiv effektkompensation.Filtrer harmoniske fra effektivt, sørg for stabil og pålidelig drift af strømudstyr og eskorter det grønne elnet.

2

Fordele ved aktive filterprodukter
1. Harmonisk kompensation: APF kan filtrere 2~50 harmoniske fra på samme tid
2. Reaktiv effektkompensation: kapacitiv følsomhed (-1~1) trinløs kompensation
3. Ekstremt hurtig respons, øjeblikkelig styring
4. Designlevetid er mere end 100.000 timer (mere end ti år)

3

Det aktive HYAPF-filter detekterer belastningsstrømmen i realtid gennem den eksterne strømtransformator CT og beregner gennem den interne DSP for at udtrække de harmoniske komponenter af belastningsstrømmen og sender derefter PWM-signalet til den interne IGBT for at styre inverteren til at generere en harmonisk komponent af belastningen.Strømme med lige store bølger og modsatte retninger sprøjtes ind i elnettet for at kompensere for harmoniske strømme for at opnå filtrering.

4

Indlægstid: 30-jun-2022